АКТУЕЛНО:

Линта тражи од комесарке Станисављевић да 250 породица у Овчи добију кључеве 05.08. а не да се додјела одлаже за 22.08

Поштована госпођо Станисављевић,

Tражим oд Вас да 250 прогнаничких породица добију кључеве својих станова у насељу Овча 5. августа у 9 часова како је планирано а не да се додјела одлаже за 22.август. Такође, тражим да наведете шта је стварни разлог због чега је донијета одлука да се одложи додјеле кључева.

Јуче и данас обратио ми се велики број породица које су у шоку и невјерици јер не могу да разумију због чега морају да чекају још 15 дана да би коначно добили кључеве. Породице оправдано сматрају да је у питању велика брука и срамота, понижавање њиховог људског достојанства, као и да је све ово прешло сваку мјеру и границе стрпљења.

Подсјећам Вас још једном на чињеницу да је значајан број породица отказао становање код газда са 31. јулом и не знају гдје ће привремено да живе до усељења. Други дио породица је купио намјештај и, такође, не знају гдје ће га смјестити до уласка у своје станове. Трећи дио породица је у великој неизвјесности због уписа дјеце у вртић и школу јер живе као подстанари у различитим дијеловима Београда. Четврди дио породица је прекинуо годишњи одмор и сада су у великом проблему.

Очекујем да хитно одговорите на мој допис.

С поштовањем,

У Београду, 03. август 2023. године

Предсједник Савеза Срба из региона
и народни посланик
Миодраг Линта

Нема коментара

Напишите коментар