АКТУЕЛНО:

Медојевић: Не вјеруј антихристима ни кад дарове носе; Марковић покушава удбашким методама да превари не само Митрополита него и разочаране гласаче ДПС-а

Паника у врху ДПС од сигурног губитка власти и од проклетства, додаје он, разарају не само врх ове странке него се то стање спустило до базе.

Шта се промијенило у току јучерашњег дана, па је Душко Марковић радикално промијенио своје и ставове Ђукановића да је СПЦ непријатељ државе и да се са Светосавцима не може разговарати, пита посланик ДФ-а Небојша Медојевић коментаришући позив премијера Марковића да се настави дијалог Владе са МЦП око Закона о слободи вјероисповијести.

„ДПС је јуче добио важне резултате истраживања јавног мнења која показују да готово 50% православних бирача ДПС није сигурно да ће дати глас ДПС на изборима 30. августа, због прогона православља и наше Цркве. У условима пандемије короне и страха изазваног болешћу, готово сви функционери те странке који су искључени из православља, па чак и чланови њихових породица налазе се у стању неописиве панике због извјесне могућности проклества Цркве која је нападнута од стране тих лица, а добро знају како су им раније прошли неки другари који су насртали на светиње, појашњава Медојевић.

Паника у врху ДПС од сигурног губитка власти и од проклетства, додаје он, разарају не само врх ове странке него се то стање спустило до базе.

„Зато Марковић покушава удбашким методама да превари не само Митрополита него и разочаране гласаче ДПС-а. Надам се да уличарским жаргоном речено, а тај начин изражавања највеће користи ова власт, „продаја цигле” неће проћи и неће се неким трулим компромисом кога ће предложити премијер спријечити очигледни пораз ДПС-а, закључио је Медојевић.

Вест преузета са: in4s.net

Нема коментара

Напишите коментар