Небојша Медојевић ексклузивно за ИН4С: Мило и Беба у рату против Бога!

Клатно црногорско-српског идентитета се не смије превише гурати ни на једну страну, јер може да почисти онога ко га гура. Кад га инерција врати назад. Црногорски ( антисрпски) идентитет се не може на силу наметати, без отпора и реакције. А реакција клатна може бити погубна не само по ДПС, већ и по државу, оцијенио је за Ин4С један од лидера демократског фронта Небојша Медојевић.

-Црногорски идентитет који намећу Мило и Беба има као садржај само антисрпство и мржњу. А на мржњи се не може градити ништа трајно. Зато је овај њихов пројекат креирања Новог Црногорца, у суштини најопаснији за нас Црногорце и суверенисте јер је уперен против Црне Горе и Црногораца, оцијенио је за Ин4С лидер ПзП-а.

Само би идиот правио од Амфилохија и цркве политичког непријатеља

Он је казао да се не може градити Нови Црногорац који нема везе са Светим Петром Цетињским, Његошем и династијом Петровића.

Не могу се славни Петровићи замјенити мафијашем Ђукановићем. Не може глобални неокомунисти Сорош и дружина да замјене Његоша и канонску Православну Цркву. На овом пројекту елиминисања православног хришћанства нашли су се и Прва и Друга Фамилија. И црногорски ДПС наркотрафиканти и Сорошеве “бригаде НВО мученика”, казао је Медојевић.

Он је навео да би „само идиот правио од Амфилохија и Цркве политичког непријатеља“.

-Шта Цркву може учинити политички утицајнијом, него прогон од стране неокомунистичког режима?

Њен мистични духовни утицај је данас много јачи него икад од 1945. године. Ореол жртве и мученика се идеално уклапа у православну вјеру и мит о Цркви као последњој линији одбране традиционалне хрићанске Црне Горе, казао је Медојевић.

Он је оцијенио да сад против Ђукановића почињу да раде гусле и епске пјесме, молитве, литургије, иконе и крстови. Духови предака.

-А мит о јуначкој борби Црногораца против Отоманске империје је дубоко укорјењен у Црној Гори. Али и шире. А нас обични свијет у то вјерује као последњи спас. Осиромашени, прогањани и обесправљени православци могу у Цркви видјети своју наду у спас и васкрсење. Посебно у овим благим данима.

Али Мило и Беба не знају ништа о томе и улазе у непознати простор. Зато и њихово дјеловање и изгледа глупо и смијешно, казао је лидер ПзП-а и додао да Мило и Беба не могу да ишчупају корјен православља у ЦГ.

-Може да кида гране и чупа лишће и сиса траву, али корјени су дубоки. И њих не могу да ишчупају. Само окрећу људе против себе. И појачавају мржњу према њима.

Медојевић је навео да улазимо у ситуацију коју прижељкује свака опозиција у диктаторским режимима.

Беба је смртна опасност за државе чије лидере савјетује

Режим сам ради против себе и гура бираче према опозицији. Аутодеструкција је увијек финална фаза оваквих режима, када вођа и савјетници са двора почињу да се одвајају од стварности и да граде реалну слику о себи и држави. Ђукановић је очигледно остао без иоле мудрих сарадника који би га враћали у реаланост и спречавали да крене на пут без повратка. Свето Маровић, покојни Жељко Штурановић и још пар њих су у критичним моментима имали неки утицај на њега, казао је Медојевић.

Он је оцијенио да је сад остао у смртоносном загрљају шизофреног савјетника Бебе који је у својим еуфоричним стањима склон радикалним и насилним сценаријима – ликвидације политичких противника, свађање криминалних кланова, уклањање тајкуна, сплеткарења око најближих сарадника, монтирање државних удара, увођења ванредног стања и сл.

Беба је смртна опасност за сваког свог клијента и за државе чије лидере “савјетује”, рекао је Медојевић.

Он је поручио да ДФ остаје центар политичког и државног разума и снага која може бити кључ спречавања оваквих болесних сценарија.

Закон о слободи вјероисповјести је донесен СУПРОТНО ставовима кључних међународних адреса. Амбасадори свих најважнијих држава су екслицитно тражили повлачење овог сулудог закона, што им је Душко Марковић и обећао.

Ђукановић и Марковић нежељени терет из прошлости

Све земље ЕУ, а посебно САД И УК су посебно осјетљиве на питања вјерских слобода и статуса цркви и вјерских заједница, подсјетио је Медојевић, посебно у ери снажења демохришћанских покрета у којима хришћанство и питања националног, културног и духовног идентитета, постају главна идеолоска и политичка магистрала.

-Ђукановић и Марковић су сада постали дио проблема и нежељени терет из прошлости. А велике силе најмање воле да виде своје дугогодишње слуге криминалце који су се отргли контроли и поцели да праве велике проблеме, навео је Медојевић.

Сваки диктаторски недемократски режим направи неку овакву фаталну грешку. Сви мисле да ће им горјети до зоре.

Али НИЧИЈА НИЈЕ ГОРЈЕЛА ДО ЗОРЕ!!!, закључује лидер Пзп-а.

Текст преузет са: in4s.net

Нема коментара

Напишите коментар