Одржано пето Славонско вече у новосадском насељу Футог

Поштовани и драги пријатељи,

Припала ми је част да вам се у име цијеле организације 5-те славонске вечери обратим с неколико речи захвалности. Збрајамо успјехе свих ових пет година и долазимо до закључка да из године у годину имамо све већи одзив наших драгих славонаца и свих људи који поседују весели дух наших завичаја. Затварамо и ову годину са великим успехом.

Имамо част да се срећемо са дивним људина,који заједно са нама чувају од заборава неке тренутке из прошлости. Тако је било и овог 25. новембра , када смо се окупили на петој славонској вечери. Уз добру атмосверу и добру трпезу заједно је уживало преко 300 наших славонаца. Дугујемо велику захвалност ресторану МАРИНА у насељу Футог, који су нам и овај пут пружили топлу добродошлицу. Богата трпеза је евоцирала успомене на славонке обичаје и славонску кухињу.Добру музичку атмосверу прузио нам је ТРЕФ БЕНД , са којим се дружимо већ дужи низ година.Сјајни момци обарају с’ногу својим вокалним способностима. Хвала пуно Дарку и осталој екипи за незаборавно вече. Велика захвалност свим нашим драгим гостима који су били присутни и који су нам и овај пут указали повјерење за добру атмосверу.

Драги наши пријатељи , крећемо у нове побједе.Пред нама је важан испит за наредну годину, да будемо још бољи и бројнији. Надамо се да ћете бити са нама и слиједећи пут у здрављу и весељу. До нашег слиједећег сусрета , ми ћемо вриједно радити и правити планове за још бољи успјех. До тада драги наши славонци , остајте здраво , срећно и весело.

С поштовањем , организација 5-те славонске вечери

Предраг Савић и Бошко Болић

(Да отворите слику преко целог екрана кликните на њу)

Нема коментара

Напишите коментар