ПОБУНА МИГРАНАТА И АТМОСФЕРА ЛИНЧА У СРБИЈИ: Радница секретаријата завршила у болници

У мигрантском центру у Боговађи се догодио инцидент услед којег је радница Секретаријата за расељена лица и миграције завршила у болници.

Побуна миграната у кампу у Боговађи се догодила након што је радница секретаријата у пролазу закачила простирку на којој се један од корисника те установе припремао за молитву, након чега су присутни корисници кампа направили атмосферу линча, саопштава Фејсбук страница Народна патрола, која је објавила и видео снимак овог инцидента.

‘’Овај камп се налази у Боговађи, мигрант је избацио простирку у сам ходник објекта и припремио се за молитву, радница комесаријата је приликом контроле тог објекта згазила ту простирку јер није могла да прође тј да се мимоиђе како би прошла ка даљим собама а да је не згази. Након тога су мигранти направили побуну и према нашим сазнањима опколили радницу, након доласка колико видим обезбеђења и колега из комесаријата успели су да руљу извуку напоље али су је приморали да пољуби ту простирку како не би правили даљи хаос (демолирали су половину тог објекта). Збуњена девојка као што се и види на снимку је дезоријентисано то и урадила по свему судећи из страха, по сазнању након тога девојка је дозивела фрас јер је то био превелик стрес и била је хоспитализована након тога’’, наводи се у опису снимка.

Преузето са: ПРАВДА

 

Нема коментара

Напишите коментар