ПОЗИВ: Хуманитарна мото журка у Сремској Митровици – прикупља се помоћ за Павла Мора

Удружење Мањача из Сремске Митровице на челу са Драганом Божићем и три Мото клуба, Срем, Дебели Сремци и Excalibur организују Хуманитарну мото журку 29. фебруара у Хрватском дому у Сремској Митровици са почетком у 19 часова на којој ће се прикупљати средства за лијечење Митровчанина Павла Морa, четвoрогодишњег дјечака којем је дијагостикован злоћудни тумор на мозгу.

Мјесна заједнице „Блок Б”, на челу са  Драганом Божићем, Удружење Краљевина Србија, Завичајно удружење „Мостови на Дрини” и Завичајно удружење „Мањача”, већ су прикупили дио средстава на 2. Чваркијади у Сремској Митровици, око 300.000 динара. Али ту нису стали.

Павле је тренутно у доста тешком стању, данас би требало да му почне зрачење кичме, јер се тумор са мозга проширио и на унутрашњи дио кичме, како смо сазнали од предсједника Завичајног клуба Мањача и Мјесне заједнице Блок Б Драгана Божића, који је додао да је Павлова мајка родом из Примишља код Слуња.

Овим путем Драган Божић са осталим хуманитарцима из Сремске Митровице, апелује на све земљаке да помогну Павлу, и дођу на Хуманитарну мото журку, или новац уплате на рачуне који ће бити исписани у наставку текста.

 

 

 

 

 

 

 

Коментари
  • Bitno je da se detetu pomogne, ali humanitarnu moto zurko organizuju gore navedeni moto klubovi. Udruzenje Manjaca, Dragan Bozic i ostale organizacije ili udruzenja koja su u tekstu navedena, nemaju nikakvu ulogu u organizovanju ove humanitarne akcije.

    четвртак, 27. фебруар 2020.

Напишите коментар