Спектакуларно вече спорта и хуманости: Фудбалери Звезде и Невесиња играли за Ивану Бјелогрлић

У Невесињу је вечерас био велики празник спорта, хуманости и пријатељства. Спортски великан из Београда Црвена Звезда и Клуб малог фудбала „Невесиње“ одиграли су ревијално-хуманитарну утакмицу пред око 700 гледалаца, а сав приход од улазница биће уплаћен за Удружење „Моја нада“ из Невесиња и лијечење дјевојчице Иване Бјелогрлић из Источног Сарајева.

Иако је резултат био у другом плану у спортске времеплове биће уписано Невесиње – Звезда 2:4. Стријелци за јесењег футсал првака Србије били су: Перић, Сарић, Рнић и Боснић, а част првака Републике Српске одбранио је Пудар са два лијепа гола.

Црвена Звезда има присталице широм свијета, али је љубав Невесињаца према овом клубу ипак другачија – велика, искрена и вјечна. То су вечерас показале Делије у Спортској дворани „Невесињка“ које су кореографијом и навијачким пјесмама направиле прелијеп спортски амбијент.

На полувремену утакмице наступили су етно групе „Симонида“ и „Свети Димитрије“ и Плесни и чирлидинг клуб „Летс денс“, а великим аплузом поздрављена су дјеца и васпитачи из Удружења „Моја нада.

НЕВЕСИЊЕ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2:4 (0:3)

Спортска дворана „Невесињка“. Гледалаца: 700. Судије : Славољуб Гогић, Зоран Сокнић (И. Сарајево). Стријелци: 0:1 Перић, 0:2 Сарић, 0:3 Рнић, 1:3 Пудар, 1:4 Боснић, 2:4 Пудар.

НЕВЕСИЊЕ: Ромовић, Пудар, Продановић, Миличевић, Вучетић, Књакић, Гутић, Радовановић, Вуковић, Комлен, Шаренац, Пантић, Лакета, Глоговац.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Перић, Рнић, Поповић, Роксић, Бркић, Станојевић, Радмановић, Милосављевић, Чарапић, Сарић, Ратковић, Боснић.

Текст преузет са: slobodnahercegovina.com

Нема коментара

Напишите коментар