Тешка судбина Тинине породице: Избегли више пута, живели у колективном смештају, она погинула у близини куће

Тина Тинтор, 23-годишња девојка српског порекла, погинула је 2. новембра у стравичној саобраћајној несрећи у Лас Вегасу, када је на њено возило, брзином већом од 250 километара на сат, налетео играч НФЛ тима Лас Вегас Рајдерси Хенри Рагс, који је отпуштен, након удеса који је изазвао.

Стеван К. из Тополе, Тинин ујак, остао је у потпуном шоку када му је породица из Америке јавила шта се догодило.

– Јуче су ми јавили. Мени је то шокантно. Био сам као слеђен. Сам начин на који се све десило је страшан. Она је са својим псом изгорела заглављена у аутомобилу. Својим скупоценим аутомобилом, видно алкохолисан, возећи страшно великом брзином у њен ауто је ударио, ако сам добро разумео, човек који је тамо звезда НФЛ лиге – прича Стеван за „Телеграф.рс“.

Тинина породица је сломљена. Трагали су за њом, не знајући да је изгубила живот на свега две-три раскрснице од свог дома.

– Кренула је код другарице и да прошета пса. Када се враћала, на неке три улице од њеног стана ударио ју је тај спортиста. Њена мајка видела је да је нема и звала је њену баку да провери да није тамо, пошто је отишла у том смеру, али није била тамо. Због тога су отишли у полицију да пријаве нестанак. Тамо су им рекли да се десила стравична саобраћајна несрећа у којој има преминулих, не знајући још да је у питању она. Касније је полиција дошла код њих и саопштила им шта се тачно догодило – објашњава Стеван.

Како објашњава, Тина је имала око две-три године када се њена породица одселила у САД.

– Ја је знам као баш мало дете. Њена бака и мој отац су рођени брат и сестра. Цела породица има јако тешку животну причу, а сада им се и ово догодило. Они су српска породица која је током рата избегла из Хрватске. Неко време провели су на Косову, а 1999. године су избегли у село Јарменовци код Тополе. Живели су у колективном смештају. Када су добили исељеничку визу, пре око 20 година, одселили су се у Лас Вегас. Тамо је Тина била са родитељима, братом, бабом, дедом, ујаком и две тетке – објашњава.

Подсетимо, према наводима полиције, у тренутку судара „шевролет корвете“ и „тојоте“, са Тином је у аутомобилу био и њен пас.

Спортиста је, на деоници на којој је ограничење брзине око 60 километара на сат у аутомобил девојке ударио при брзини већој од 250 километара на сат. Рагс је у том моменту имао двоструко већи ниво алкохола у крви од оног који држава Невада дозвољава.

Како преносе амерички медији, пролазници су више пута безуспешно покушавали да помогну девојци која је била заглављена у аутомобилу. Како су испричали очевици, аутомобил је убрзо захватио пламен, те су девојка и њен љубимац изгорели заглављени у возилу. Они објашњавају да је Тина у тренутку кад је возило почело да гори, још била жива.

У Рагсовом аутомобилу била је и његова девојка Киара Вашингрон, која је претрпела, како су навели из полиције, озбиљне повреде.

Нема коментара

Напишите коментар