Удружење Крајишника општине Ковачица „Завичај“ и ове године обрадовалo малишане

Удружење Крајишника општине Ковачица „Завичај“ и ове године за Новогодишње празнике, обрадовалo је малишане чланова и пријатеља овоог удружења. Обиласком домаћинстава Деда Мраз је обрадовао малишане у њиховим домовима.Посјећена су домаћинста у Мјесним заједницама Идвор, Уздин, Путниково, Дебељача, Самош, Црепаја, Ковачица, Избиште и домаћинства у Београду.

Весео и топао осмјех Деда Мраза изненадио је и обрадовао дјецу. Некима је први пут дошао у домове, а већину је обишао другу годину заредом. Укупно је подијељено 115 дечијих пакетића.

Уручени су и календари са обележјима Удружења Крајишника. Руководство Удружења захваљује се свима онима који су учествовали и помагали у овој акцији са жељом да се ова лепа традиција настави.

Предсједник овог Удружења Дамјан Пенић није крио задовољство постигнутим резултатима у протеклој години.

– На крају године посебну пажњу посветилли сми дјеци, која су највећа радост, а вјерујемо да смо макар на трен улепшали њихове Новогодишње празнике – рекао је Пенић.

Он је искористио прилику да се захвали Илији Поповићу, Драгану Кличковићу, Стојану Пенићу, Милошу Ћукићу и Саши Кркљушу који су као Деда Мразеви обрадовали децу.

РСК

Нема коментара

Напишите коментар