Удружење Срба из Лике Личко огњиште из Пригревице одржало је ванредну сједницу Скупштине

На Сретење 15.2.2019. Удружење Срба из Лике Личко огњиште из Пригревице, у сеоској библиотеци одржало је ванредну сједницу Скупштине Удружења.

У присуству четрдесетак чланова Удружења изабран је нови Управни одбор, а сједницу је водио предсједник Скупштине Милан Мандић, звани Брацо.

Чланови новог Управног одбора су: Милан Мандић, Никола Пуача, Половина Смиља, Милица Почуча, Ана Павковић, Јово Мандарић, Саша Вукша, Душан Ђаковић, Данијела Пиплица, Душко Шијан, Никола Поповић, Слободан Кораћ, Радомир Зороја, Стеван Жужић и Недељко Дошен.

Прва редовна сједница новоизабраног Управног одбора одржана је 22.2.2019. у просторијама Удружења Срба из Лике Личко огњиште, и била је то изборна сједница. За предсједника Управног одбора је изабран Недељко Дошен, за његовог замјеника изабран је Стево Жужић, благајник је Јован Мандарић.

Управни одбор Удружења је по завршетку гласања и избора, након дискусије више чланова заузео став да се услови рада и функционисање удружења осавремени и да се предузму озбиљни кораци како би се вратило чланство Удружења, и како би се чланство, дјеловање и активности Удружења проширили.

Новинар Српског кола
Драгана Бокун

Нема коментара

Напишите коментар