Ужас у Житковцу: Куртијеви специјалци претукли двоје српске деце!

Бруталност Куртијевих параполицајаца на северу се наставља. Поново су на мети српска деца на Косову и Метохији, малолетни К.Р. и Д.Р., брат и сестра брутално су вечерас претучени у селу Житковац, општина Звечан док су возила квад, саопштила је Српска листа

Косовски специјалци претукли су вечерас двоје деце, брата и сестру, од 18 и 15 година у Житковцу, потврђено је за Телеграф.рс.

Овим поводом Српска листа издала је и саопштење.

Бруталност Куртијевих параполицајаца на северу се наставља. Поново су на мети српска деца на Косову и Метохији, малолетни К.Р. и Д.Р., брат и сестра брутално су вечерас претучени у селу Житковац, општина Звечан док су возила квад, саопштила је Српска листа.

Без икаквог разлога, ови криминалци у униформама насрнули су на девојчицу и дечака српске националности и претукли их наневши им телесне повреде, које су захтевале медицински третман у КБЦ Косовска Митровица.

Антисрпски режим Аљбина Куртија чини све да протера српски народ, а међународна заједница са друге стране не чини ништа да Куртија и његове послушнике који малтретирају чак и српску децу позову на одговорност.

Позивамо све грађане да брину о својој и безбедности своје деце, јер је очигледно да међународне снаге које су задужене за безбедност нису у стању да осигурају мир за српску децу и Србе на овим просторима, нити желе да превентивно делују и распореде снаге на терену како би спречили Куртијеве параполицајце да бију српску нејач.

Извор: Објектив

Нема коментара

Напишите коментар