Весело на 13. Крајишкој вечери у Смедереву

Одржано 13. Крајишко вече 1. априла у Мотелу на раскршћу у Смедереву које је организовало Удружење Крајишника града Смедерева – Организациони одбор: Ратко Шупица, Милан Гаћеша, Милан Шумоња и Милан Чалић.

Гостима се обратио Милан Гаћеша и поздравио све присутне госте којих је било око 400. Овом приликом је поздравио и народног посланика и предсједника Савеза Срба из региона Миодрага Линту који је био гост ове Крајишке вечери. Ресторан је био испуњен до посљедњег мјеста, а многи су људи и остали без карте који су жељели да присуствују овој завичајној вечери.

Уз звуке завичајне пјесме у извођењу Миле Делије и Моме и Додира веселило се до раних јутарњих чесова, подијум је био пун.

Како је за Српско коло рекао један од организатора Ратко Шупица гости су презадовољни атмосфером и добили су само позитивне коментаре.

– Жао нам је што нисмо могли да примимо више људи, гости су долазили из разних крајева Србије, не само из Смедерева. Ми ско као организатори презадовољни, али то је мање битно, оно што је важно како су се провели наши земљаци и пријатељи, а управо од њих смо добили само позитвне коментаре.

Ова група људи се током године бави и хуманитарним радом, ових дана треба да уруче Црвеном крсту 150 пари нових ципела, донаторка је жељела управо преко њиховог Удружења да донира ципеле.

Сви присутни су могли да купе лутрију и освоје неку од бројних награда које су донирали спонзори: главни спонзор Милан Козар, Месара Недељковић, Мики бербер (мушко шишање и бријање), Бранко Богдановић (Чварак месни производи), Вељко Вулканизер, стругара Урош, Драган Дејановић, Ђунекс Ленка и Дејан Петровић, Миомир Булајић, Стругара Песник Радинац, Драган Јањић Малац Мотел на раскшћу, Ђука Драгаш, Катарина комерц, Душан Делта, Драган Мрђеновић, Гаги Живановић, Сњежана Вукеља, Перо Кос Комфорт Ин апартмани у Врњачкој Бањи, Трговинска радња Брана, Трговина Зока Милорад Славић, Фирма Дорсон и Фотографска радња Мики.

Новинар Српског кола

Драгана Бокун

 

 

Нема коментара

Напишите коментар