Андрија Мандић кандидат на предсједничким изборима у Црној Гори

Један од лидера Демократсог фронта и предсједник Нове српске демократије Андрија Мандић биће кандидат на предсједничким изборима у Црној Гори.

Та одлука изгласана је на главном одбору Нове српске демократије, који је одржан данас.

Мандић је, како је саопштено из НСД, приликом објављивања кандидатуре истакао да чврсто вјерује у побједу и да очекује подршку свих грађана Црне Горе.

– Ово је битка за помирење, ово је битка свих који не желе да Црна Гора буде заробљеник мафије, као и оних страних адреса које не мисле добро нашој држави. Ми морамо да вратимо центар одлучивања о будућности земље у Црну Гору. Зато ћемо разговарати са сваким човјеком, у свакој општини, да му поручимо да смо спремни да водимо нашу земљу напријед – казао је Мандић.

Зато је, како је саопштено, пружена рука свима, за јединствену и помирену Црну Гору.

– Позивамо све грађане који желе да ова држава крене напријед и изађе из мржње и подјела да буду заједно са нама на путу побједе – закључио је Мандић.

Ову одлуку подржало је и предсједништво Демократске народне партије на чијем челу се налази Милан Кнежевић.

Претходних дана Предсједништво Покрета Европа сад је саопштило да ће лидер тог политичког савеза Милојко Спајић бити њихов предсједнички кандидат, а испред Демохришћанске партије ће бити Дејан Вукшић.

Опозиционе партије су синоћ у Скупштини имале разговор о томе да имају једног заједничког кандитата. Састанку су присуствовали представници ДПС-а, СДП, СД, Либералне партије и мањинских странака.

Као ванстраначки кандидат тог блока помиње се Милица Пејановић Ђуришић.

Предсједнички избори су заказани за 19. март.

Преузето са: РТРС

 

Нема коментара

Напишите коментар