Капетан Драган одговорио Пантићу: ЗВЕЗДА ништа није изгубила, што за њу не навија Милојко ПАВЕЛИЋ

Случајни Србин, вечити Титов Југословен, за дом спремни Милојко Павелић, у акутном и интензивном нападу аутошовинизма, решио је, тачније није више могао да издржи да се не аутује: открио је „urbi et orbi“ да је он у дубини душе увек био љубитељ црвено белих, али не Црвене звезде, већ грба Нацистичке Државе Хрватске или популарније – наших милих коцкастих Усташких суседа!

Ово је реакција Драгана Васиљковића познатијег као Капетана Драгана на изјаву бившег спортског коментатора Милојка Пантића да се одриче јавно Црвене звезде, јер су Драган Џајић и Звездан Терзић поклонили дрес са бројем 1 ратном злочинцу Капетану Драгану, како је навео, човеку који је пуцао на сународнике Роберта Просинечког и Рефика Шабанаџовића. Васиљковић је даље поручио Пантићу:

„Ја никада нисам ратовао са некаквом „нацијом Роберта Просинечког“, зар си драги мој Милојко Павелићу, Усташка Коцкицо, у неком теби тако својственом стању делиријум тременса, доживео халуцинацију у којој си ни кривог ни дужног Робија Просинечког видео као некаквог Усташког Мојсија и Оца Нације? Нације Анте Павелића и осталих усташких монструма, србомрзаца, србождера и србосјека?

Тај никад господин Милојко Пантић је заборавио да напомене да су сународници Роберта Просинечког и Рефика Шабанаџовића нацистички зликовци који су побили целу српску породицу Зец укључујући и малу девојчицу Александру, која је тек напунила 12 година. Милојку Пантићу су далеко ближи ти зликовци са којима се очигледно идентификује, а на које сам ја пуцао бранећи моју домовину и мој српски народ од усташких крволока и потомака руководилаца индустријских погона за убијање српске деце испод 14 година старости. Сетимо се да је само у Сиску живот изгубило 11.000 српске деце.

Није сметало Милојку Пантићу ни то што су сународници Роберта Просинечког и Рефика Шабанаџовића на које сам ја пуцао терали Србе да пију киселину па док су у агонији трчали покосили су их калашњиковом. Очигледно Милојко више жали за тим зликовцима него за породицом Зец или српским жртвама „гараже“ где су Срби под претњом орузја морали да пију – сумпорну киселину. Нисам чуо да се Милојко Пантић ставио у заштиту својих српских сународника. Очигледно су му далеко ближи усташки сународници. Ма није вредан коментара. Не верујем да је Звезда ишта изгубила али он је изгубио све.

 

Милојко, овде није толики проблем твој хронични алкохолизам, то се лечи, теже или лакше, али твој аутошовинизам је једна тешко излечива, изгледа готово неизлечива болест. Нарочито ако се некоме као што си ти то изгледа итекако и исплати: кажи колико си добио сребрењака да издаш, не мене, већ све јасеновачке новомученике и остале пострадале од нације Анте Павелића? Кажи ако смеш Милојко Павелићу, нови Јудо, или заћути заувек!“

Извор: Новости

Преузето са: ИН4С

Нема коментара

Напишите коментар