НАЈАВА: Хуманитарно вече „Песмом за Стефана“

На хуманитарној вечери за дечака Стефана Иванова из Бора певаће велики број извођача крајишке песме. Музичко дружење биће одржано у среду, 10. маја, у сали Градске организације глувих Београд, у улици Светог Саве 16-18, на Славији. Петнаестогодишњи Стефан од рођења је глув и са веома ретком генетском болешћу генодерматоза поикилодерма са неутропенијом. Тешко здравствено стање му онемогућава срећно одрастање. Живот му се своди на одласке у болнице и боравак у кући. Веома лоше стање коже му онемогућава нормално кретање. Стога на ногама носи помоћне удлаге. Лекови и специјалне креме који су му неопходни на месечном нивоу износе од 15 до 20 хиљада динара, што је веома висока новчана сума  за малишанове родитеље који су такође глуви.

Доћи ћемо на хуманитарно вече како бисмо нашим малим кораком велико добро Стефану приуштили за срећније дане живота.  У музичком делу програма наступиће Миле Делија и Давор Олујић, Рајко Лалић, Тромеђа, Саво и Љубиша, Миленко Крндија и Жара Ђукић, Жаклина Жана, Милан Гагић, Миладин Веселиновић, Мила Ђоковић, Миливој Абрамовић, Шаре Легенда, Бокица Топаловић, Марина Сотели, Крајишници Жарко и Дарко, Етно група Соколица, Славица Руњо, Синиша Анђелковић и Филип Сабо. Водитељка прогарма биће Татјана Рађеновић.

Организатори ове племените вечери су Хуманитарно добровољно удружљње „Вучје срце“ и Хуманитарна организација „Срце за глуве и наглуве Србије“. Резервишите свој долазак на број телефона 061/6907-065.

 

                                                                                                                                    Татјана Рађеновић

Нема коментара

Напишите коментар