poseta novom sadu 1

Представници Републике Српске и четири општине Федерације БиХ (Дрвар, Гламоч, Грахово и Петровац) посјетили Нови Сад

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић са сарадницима примио је у суботу 19. марта 2016. године министра за економске односе и регионалну сарадњу Републике Српске Златана Клокића, директора Представништва Републике Српске у Србији Млађeна Цицовића, посланика у Дому народа Парламента Федерације БиХ из Дрвара Славишу Михајловића, као и начелнике општина Грахово Душка Радуна, Дрвар Стевицу Лукача и Петровац Златка Хујића и савјетника општине Гламоч Бориса Лукајића. Пријему у Градској кући такође су присуствовали чланови КУД “Будућност“ из Гламоча, играчи у руководство ФК “Борац“ из Дрвара и народни посланик у Скупштини Србије Миодраг Линта.

Градоначелник Милош Вучевић је истакао да је Нови Сад примjер квалитетног суживота без обзира на вjерску, националну, и било коју другу припадност. Показатељ наших добрих односа је и то што манифестација “Дани Републике Српске у Србији“ или почиње или се завршава у Новом Саду. Министар за економске односе и регионалну сарадњу Републике Српске Златан Клокић нагласио је да је сарадња са Градом Новим Садом коју остварују путем Представништва Републике Српске у Србији одлична.

Информативна служба
Савеза Срба из регионa

(Да отворите слику у пуној величини кликните на њу)

[inpost_fancy thumb_width=“220″ thumb_height=“220″ post_id=“2563″ thumb_margin_left=“10″ thumb_margin_bottom=“10″ thumb_border_radius=“2″ thumb_shadow=“0 1px 4px rgba(0, 0, 0, 0.2)“ id=““ random=“0″ group=“0″ border=““ show_in_popup=“0″ album_cover=““ album_cover_width=“220″ album_cover_height=“220″ popup_width=“800″ popup_max_height=“600″ popup_title=“Gallery“ type=“fancy“ sc_id=“sc1458673553183″]
Нема коментара

Напишите коментар