Придружите се хуманитарној акцији Слатки караван и помозите српској дјеци

Прикупљена помоћ биће лично дистрибуирана малишанима у Книну, Кистању, Дрвару, Грахову, Гламочу, Ораховцу, Великој Хочи, Гораждевцу, Штрпцу, Грачаници, Косовској Митровици, Старо Грацком, Прилужју, Книну, Пакрацу, Бујановцу  и многим другим мјестима.

Пројекат под називом „Слатки караван“ реализује се по благослову манастира Хиландара уз покровитељство Канцеларије за Косово и Метохију  Владе Републике Србије, као и уз подршку Министарства омладине и спортa, а сам пројекат постао је препознатљив у медијима и већ неколико година привлачи велику пажњу јавности када је ријеч о хуманитарним активностима уочи новогодишњих празника.

Слатки караван представља пројекат организације Уједињена Србија која је 12  година свог  постојања  посветила  раду  са  младима  кроз  различите  облике подршке њиховом неформалном образовању.

Како би Организација Уједињена Србија усјешно реализовала свој пројекат позива све људе добре воље да подрже дио пројектних активности тако што ће донирати одређену количину новогодишњих пакетића или новчаних средстава за куповину истих. Такође можете донирати намирнице и гардеробу.

Новчана средства се могу уплатити на жиро рачун Удружења 105-51143-54 са назнаком за хуманитарну акцију Слатки караван.

Више информација о овој манифестацији можете видети на сајту www.ujedinjenasrbija.rs инстаграм профил @slatkikaravan и на ФБ страници Слатки караван https://web.facebook.com/slatkikaravan или им можете писати путем мејла на info@ujedinjenasrbija.rs, popovicvalentino@gmail.com.

Можете информације добити и на бројевима телефона – Душан 064/002-1029 , Александар 064/279-7098, Милица 069/200-7473

Омладинска организација Центар за координацију Уједињена Србија  „ЦЕКУС“ је непрофитна, нестраначка, хуманитарна организација из Београда потекла са Факултета безбедности 2008. године непосредно по једностраном, нелегалном проглашењу независности Косова.

До сада је организован низ семинара едукативног и спортско-рекреативног карактера за више хиљада студената и средњошколаца. Међу учесницима значајан број младих је управо са Косова и Метохије.

Неки од најпопуларнијих пројеката су: Косово и Метохија је душа Србије,

Искреним даром до дјечјег осмијеха, Форум младих лидера, пројекат интернационалне сарадње са студентима из Русије Млада дружина, Омладински форум Власина 2015, 20116, 2017. и 2018, Знањем до победе, Најлепше српске речи се пишу ћирилицом, промоција Србије на свјетском фестивалу студената и омладине у Сочију 2017. године и многи други.

У хуманитарном раду, предуслов је повјерење које смо дуго градили са свим учесницима у овој акцији и изнова оправдавали.

Предсједник организације је Валентино Поповић 064/120-542, а замјеник Душан Петковић 064/002-1029

Новинар Српског кола
Драгана Бокун

Нема коментара

Напишите коментар