Скандалозна изјава Изетбеговића: Срби су лош народ

Лидер СДА Бакир Изетбеговић више и не може да сакрије своју мржњу према Србима и Републици Српској, па је тако гостујући у Дневнику Д Федералне телевизије рекао да је српски народ лош народ.

Говорећи о стању у БиХ Изетбеговић је између осталог рекао: Кажу нема лоших народа има само лоших руководстава. Нисам сигуран! Јер, он (Милорад Додик) се додворава једном великом броју људи који желе балканску политику, који желе сирову политику…“

На питање водитељке да ли говори о лошем народу, он одговара: Пазите, гласачи који га држе желе његово бахато понашање – рекао је Изетбеговић.

У том тренутку га водитељица опет прекида констатујући да су то што тврди тешке ријечи, на шта Изетбеговић каже: Нека су, то је тако! И ја сам причао ову вашу причу, економија… И не реагују на то. Кад сам рекао први пут тврде ријечи онда су сви скочили и онда је знао шта ће даље. Дакле, итекако су везани лидер и они који га подржавају.

Ово није први пут да бошњачки лидери и функционери вријеђају српски народ и Милорада Додика. Тако је недавно министар спољних послова БиХ Бисера Турковић (СДА) српског члана

Преузето са: РТРС

Коментари
 • Bagro jedna… da ti oca ne bijade rata ne bi bilo… Iver dalwko ne ife od klade! Sa oca na sina prwnos mežnje!
  Samo te jedno molim probaj u petom kolenu unazad vidwti ko ti je bio deda!??
  Srećno ti Krsćanstvo „brate“ !

  недеља, 24. јануар 2021.
 • Ovaj idiot i ne zna da su njegovi bili Srbi, cetvrto koleno unazad.Pa neka mrzi sam sebe, budaletina

  недеља, 24. јануар 2021.
 • Cia putem fejsa oblikuje javno mnjenje, kontrolu populacije, radi istraživanja i još mnogo drugih stvari . Ući će u istoriju sveta kao najmračnija strana američke politike koja svojim delovanjem prevazilazi staljinističke metode.
  Svet i male državice moraju naći načina da obuzdaju ovu totalitarističku tvorevinu.
  Izetbegović i njemu slični samo iskorištavaju ovakvo stanje.

  среда, 27. јануар 2021.

Напишите коментар