Црвена Звезда нуди помоћ нападнутима код Книна

Фудбалски клуб Црвена звезда понудио је помоћ посјетитељима локала код Книна, који су прексиноћ нападнути и повријеђени док су гледали ТВ-пренос утакмице тима тог клуба, и позвао власти Хрватске да што прије открију и процесуирају нападаче, изјавио је предсједник Светозар Мијаиловић.

„ФК Црвена звезда је дубоко разочаран чињеницом да су његови навијачи у мјесту Уздоље код Книна нападнути док су пратили меч нашег клуба с екипом Јанг Бојс. Црвена звезда је клуб који се увијек залагао за фер-плеј, а самим тим да сваком навијачу буде дозвољено да искаже своју навијачку припадност. Наш клуб овим путем шаље подршку свим повријеђеним навијачима и нуди сву неопходну помоћ, а од надлежних органа тражи да што прије буду откривени и процесуирани починиоци овог кукавичког напада“, наводи се у изјави Мијаиловића достављеној медијима.


Прочитајте још:

Линта: Усташке снаге брутално физичке напале Србе у селима Уздоље и Ђеврске код Книна


Гости кафића који су у сриједу увечер гледали ТВ пренос утакмице Јанг Бојс – Црвена звезда у мјесту Уздоље близу Книна напало је 15 маскираних особа, а међу нападнутима је било жена и дјеце, пренијели су хрватски медији.

Преузето са: Банија Онлине

Нема коментара

Напишите коментар