АКТУЕЛНО:

Мирославу Ковјанићу указано повјерење и у наредном периоду

Јуче је у просторијама „Завичајног удружења Банијаца, потомака и пријатеља Баније“ одржан састанак Управног одбора удружења на ком је конституисана кадровска структура, након одржане изборне Скупштине удружења.

У наредном периоду дужност предсједника Скупштине вршиће Богдан Меанџија. Његови потпредсједници су Душан Богичевић и Мирко Драгишић.

Због изузетних резултата које удружење биљежи протеклих година, у Управном одбору није било промјена. На челу Управног одбора је и даље Мирослав Ковјанић, а за његове потпредсједнике потврђени су Даница БогдановићДалибор Јелић и Ђуро Богдановић.

Остале чланове управног одбора чине Мара Путник, Ђуро Клипић, Станко Еремија, Стојан Кепчија, Мира Ћосић Јоз, Дијана Вила, Милан Муждека, Бојан Адамовић, Жељка Рајковић.

Надзорни одбор чине предсједник Драган Цветојевић, Владо Шашо, Стана Јелић, Ђуро Грубјешић, Бошко Џајић.

Чланарина и рекламирање на сајту

Подсјећамо све Банијце, потомке и пријатеље Баније да се могу придружити раду нашег удружења учлањивањем. Годишњу чланарину од 1000 дин (500 дин за незапослене, пензионере и студенте) можете уплатити на жиро рачун Удружења Банијаца 205-116080-78 (Комерцијална банка) са назнаком За чланарину. Формулар за чланарину можете попунити и у форми испод.

Поред овога можете се и рекламирати на нашем сајту уз минималну годишњу накнаду од 5.000 динара. Пошаљите Ваш лого фирме, текст или Ваш предлог рекламе на наш емаил инфо@банија.рс који ће врло брзо бити постављен на нашем сајту. Детаљније погледајте на овом линку.

Преузето са: Банија онлајн

Нема коментара

Напишите коментар