Носилац најјаче опозиционе коалиције „За будућност Црне Горе“, Здравко Кривокапић поручио: Побједа креће из Пљеваља!

Носилац народне коалиције „За будућност Црне Горе“, проф. Здравко Кривокапић, започео је обилазак сјевера земље, а у наредним данима обићи ће и друге општине и разговарати са грађанима о предстојећим изборима.

Народна коалиција „За будућност Црне Горе“ започела је обилазак сјевера земље, а у наредним данима њен носилац и представници обићи ће и друге општине и разговарати са грађанима о предстојећим изборима.

Приликом посјете манастиру св. Тројице у Пљевљима, носилац листе проф. Здравко Кривокапић састао се са свештенством, монаштвом и народом Пљеваља.

Листа „За будућност Црне Горе“ коју ја предводим своју кампању стартује од Пљеваља. Не случајно Пљеваља, и не случајно од Манастира св. Тројице – јер св. Тројица су основ православља. Народ пљевљаски увијек препознаје побједника, овога пута побједа креће из Пљеваља. За будућност Црне Горе!„, поручио је проф. Кривокапић.

У разговору са грађанима, проф. Кривокапић је нагласио да ови избори представљају одличну шансу за рјешавање нагомиланих проблема у нашем друштву.

Кривокапић је истакао важност почетка кампање управо из Пљеваља и због континуиране економске маргинализације, привредне девастације овог града и угрожавања здравља грађана и животне средине – што је последица великог загађења које трпи најсјевернија општина у Црној Гори.

„Ако желимо да наша земља има будућност, ту одлуку доносимо сада или никада. Црна Гора је земља свих нас – свих нас који желимо да останемо и у њој градимо будућност. Они који су нас довели до ове тачке су размишљали само о својим фотељама, не о будућности наше дјеце, не о генерацијама које ће доћи. Оно што ми желимо да понудимо јесте нови пут јер сада – нови пут је једини пут који имамо. И што прије схватимо у каквој се ситуацији данас налазимо, прије ћемо се опоравити“, саопштили су из народне коалиције „За будућност Црне Горе“

Будућност је у Црној Гори која припада свим грађанима, а не само изабранима!

Преузето са: ИН4С

Нема коментара

Напишите коментар