Прекинут помен жртвама Олује у Косјерићу

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Удружења ветерана ратних инвалида ратова од 1990.године Косјерић

О прекиду програма и комеморације код Спомен чесме, код Основне школе у Косјерићу.

Обавештавамо чланове удружења, избегле Србе, све грађане и јавност Републике Србије о инциденту у Косјерићу, који се догодио приликом комеморације, помена палим Србима жртвама усташке, терористичке, геноцидне акције олуја.

НАИМЕ, ДАНА 04.08.2021.ГОДИНЕ ЈЕ  ПОЗНАТИ КОСЈЕРСКИ, ГРАЂЕВИНСКИ ПРЕДУЗИМАЧ ( Н. Л.)  ПРЕКИНУО  ПОМЕН ЖРТВАМА ОЛУЈЕ У КОСЈЕРИЋУ И ОМЕО НАС ДА ПРИВЕДЕМО ПРОГРАМ КРАЈУ, ЛАЖНОМ ПРИЈАВОМ ПОЛИЦИЈИ ДА МУ ЈЕ ПРЕДСЕДНИК УДРУЖЕЊА ВЕТЕРАНА СА ВОЗИЛОМ САВЕЗА ВЕТЕРАНА РАЗБИО ЊЕГОВ, НАВОДНО ПАРКИРАНИ АУТОМОБИЛ КОД ЦВЕЋАРЕ ,,ЗАРА“!!!??? ШТО НИЈЕ ТАЧНО!!!

Наравно да то није тачно и да његов и ничији аутомобил председник Вишњић није уништио нити оштетио. Дакле, ради се о гнусној лажи или можда о покушају прибављања противправно стечене користи коју је мислио да прибави од председника ратних ветерана!? Овим путем морамо о том немилом догађају да обавестимо ратне ветеране из Косјерића, избегле Србе и све остале грађане о људе из нашег Косјерића!!! Морамо да упозоримо и укажемо на нечасне људе из окружења којима није ништа СВЕТО!!! Није им важно, нити битно данашње обележавање Годишњица геноцидне, акције над Србима из РСК!!! Тај нечовек је лажном пријавом о лажном уништењу његовог аутомобила, ангажовао саобраћајну Полицију из Косјерића која је дошла на лице места код Спомен Чесме и својим интервенцијом над Раденком Вишњићем прекинула програм!!! Полиција је извршила интервенцију над председником Удружења, који је на овим Помену, уједно био руководилац, водитељ главни и одговорни уредник програма и без чијег присуства није се могао да даље одвија програм предвиђен поменом!!! Што је недопустиво!? Наиме, изненадна интервенција Полиције прекинула у потпуности данашњи програм и помен жртвама олује а присутну председницу Скупштине и све који су се налазили на Помену шокирала!!!

Председник, Раденко Вишњић

Ако су ситна слова за читање скениране верзије писма
кликните на иконицу испод и можете да читате писмо у ПДФ-у:

Коментари
 • Da li je pomenuti govnar, inače „poznati“ preduzimač, član vladajuće sekte???

  субота, 07. август 2021.
 • Svugde li ima izdajica koji ne poštuju srbske žrtve, ništa im sveto nije. Čudi me da i policija nije imala toliko takta da sačeka da se završi pomen pa onda izvrši uviđaj. Jadni li smo kad ne poštujemo svoje žrtve.

  недеља, 08. август 2021.
 • Zbog cega su samo inicijali takvoj osobi treba staviti puno ime dase zna a i da se poradi nasrbomrscu pravno da vise nikad ne dobije posao nikakav u Srbiji

  недеља, 08. август 2021.
 • Ако је све онако како је у овом тексту наведено, онда је у овом инциденту учествовала полиција.

  петак, 13. август 2021.
 • ДА.

  петак, 28. јануар 2022.

Напишите коментар