АКТУЕЛНО:

Милош Ковић: Бранимо наше светиње, брак, породицу, Косово и Метохију

Наша деца су изложена безпризорној пропаганди. Ми немамо ништа против људи које су овде довели као пешадинце 17.септембра да марширају на наше очи. Ми смо у сукобу са злом идеологијом империје.

Како су саопштили организатори Литијског покрета, данашња Литија одржана је из разлога да се покаже да стране агентуре нису угасиле Литије за спас Србије и најавили су много масовнија предстојећа окупљања. Прва наредна Литија најављена је за недељу, 23. октобар 2022.

Нашом полицијом и судством управља Хил. Они су понизили наше власти, а наше светиње су обесвећене.Јер је и црква Светог Марка наша светиња, као и светиње на Косову и Метохији и широм српства.

Цела борба се води за светиње и око светиња, а ово је духовни рат. Нити је било – нити може бити једна земља а два господара. Ко управља Србијом? Да неће Хил и Бајден да бране светиње на Косову и Метохији или ми?

Наша деца су изложена безпризорној пропаганди. Ми немамо ништа против људи које су овде довели као пешадинце 17.септембра да марширају на наше очи. Ми смо у сукобу са злом идеологијом империје. Да је било речи о љубави, како они кажу, шта ће онда на скупу амбасадори западних земаља које су нас бомбардовале да бране њихово право на љубав?

Док је трајала гужва око Европрајда и личних карата, албански сецесионисти су уз помоћ НАТО-а изградили четири војне базе на северу Косова и Метохије у општини Зубин Поток! Наши људи на КиМ су препуштени на милост и немилост НАТО трупа и њихових албанских штићеника. Хоћемо да седимо скрштених руку или ћемо да наставимо наш Литијски покрет? Док не сватимо да сви морамо нешто да учинимо, сви смо издајници!

Кад кажем Косовски завет – ми смо народ који верује, који живи и који страда за вечне вредности. За породицу, за љубав, за децу, за правду, за подвиг. То је наш Косовски завет! Живети за вечне вредности.

Ако они хоће ЛГБТ права, широко вам поље! Али зашто нама намећете то?

Како рече владика Атанасије: Срушили смо три царства, срушићемо и четврто!

Проф. др Милош Ковић

pokretzaodbranukosovaimetohije.rs
Нема коментара

Напишите коментар